logo

~FÖRETAGSINFO~

~VÅRA VISIONER & MÅL~

:: OM OSS ::

OM FÖRETAGET

JailMail Sweden HB är ett Företag som har bedrivits sedan år 2007. Med vår inriktning mot special designade vykort med annorlunda motiv har vi haft en stadigt ökad försäljning varje år. För närvarande ligger tyngdpunkten på vykort med framförhållningen att även kunna erbjuda andra produkter såsom tryck på brevpapper, smycken, kläder osv.

Företagsadress: Rågångsvägen 20 B 802 62 GÄVLE - SWEDEN Organisationsnummer: 9697329218

POLICY

Företagets policy är att designa vykort och andra artiklar med en seriös framtoning och vissa motiv med humor. Vi strävar efter att hålla en låg profil och ej uppmuntra till vare sig droger, våld eller annan typ av olaglig framtoning i våra produkter.

VISION

Vår vision är att lyfta fram den den "röda tråden" i våra produkters design, en kombination av den seriösa samt humoristiska undertonen som finns i våra kort. Företagets mål är att kunna nå ut med våra produkter till den övriga Norden och andra delar av Världen. Du kan hjälpa till. Läs mer om att bli vår återförsäljare.

NY NISCH

Vi startar det nya året med att arbeta mot en ny nisch och profilering av vårt företag och hemsida. Vår illustratör Anneli är igång att skapa nya fräscha JailMail vykort. Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder Unika vykort med framförhållning att vi skall kunna bredda vårt sortiment och tjänster. Håll er gärna uppdaterade om vad som händer på vår hemsida, Facebooksida eller vårt Instagramkonto.